Kennisdag 2012 NCOD


Kennisdag NCOD en Interwerk 'Bezuinigen biedt kansen!


Ziet u kansen in bezuinigen? Ze zijn er zeker!


Deze tijden vragen om vernieuwende ideeën, strategieën en instrumenten, die u helpen uw organisatie beter te laten functioneren. Ondanks, of juist dankzij, de bezuinigingen!18 april 2012, Mariënhof in Amersfoort


Op onze kennisdag krijgt u van ons handige tips en adviezen, waarmee u direct aan de slag kunt om in uw organisatie investeringen, ambities en bezuinigen te realiseren. Daarnaast maakt u kennis met collega’s die bij andere organisaties met dezelfde kwesties te maken hebben: hoe geven zij invulling aan deze uitdagingen?


Tijdens een uitgebreide selectie van workshops laten we aan de hand van voorbeelden zien welke creatieve oplossingen bijdragen aan de ontwikkelingen in overheidsland. De onderwerpen zijn breed toepasbaar, afkomstig uit de praktijk en toegankelijk voor iedereen!


Ons programma  • Vanaf 13:00 uur verwelkomen wij u graag bij de Mariënhof in Amersfoort. We beginnen met een lunch.

  • Na het openingswoord kunt u twee workshops
    naar keuze bijwonen. Deze worden aangeboden in aparte ruimtes, onder begeleiding van experts uit het vakgebied.

  • Aan het eind van de middag is er een spectaculair optreden, waarbij
    al uw zintuigen worden geprikkeld!

  • We ronden af met een buffet vanaf 18.00 uur, waardoor u na de files huiswaarts keert.


Gedurende de dag is er ruimte voor ontspanning, zodat u kennis kunt maken met andere NCOD relaties en informatie kunt uitwisselen.


Het programma zal tot ongeveer 19.30 uur duren.


Workshops


Bij de workshops presenteren alle verschillende bedrijfsonderdelen van NCOD en Interwerk zich middels een vakinhoudelijke presentaties. Openstaan voor nieuwe inzichten, investeren in een verbeterd personeelsbeleid of papierloos adviseren en besparen door wijzigingen in de ruimtelijke inrichting: het is slechts een greep uit het brede aanbod.


Klik hier voor een inhoudelijk overzicht van alle workshops