Digitaal Toezicht

Als het gaat om Toezicht en Handhaving bij gemeenten heb ik reeds ruime ervaring opgedaan. Zo ben ik leidingggevende geweest bij de gemeente Texel waar ik tevens digitaal Toezicht heb geimplementeerd. Door deze ervaring ben ik tevens op de hoogte van de verschillende systemen die gemeenten gebruiken om digitaal toezicht te houden en wat voor een desbetreffende gemeente een goede oplossing kan zijn. Dit is namelijk per gemeente verschillend. Oskam Advies kan u begeleiden in het implementeren van digitaal Toezicht met bijvoorbeeld Ipads maar ook met andere Tablets.

Het opstellen van een geheel nieuw werkproces is voor een succesvolle implementatie van groot belang. Analoog werken op een digitaal aparaat werkt namelijk niet. Men moet begeleid worden om het digitaal werken op een juiste en duurzame manier bij uw gemeente te implementeren. Oskam Advies streeft erna om een dienst te leveren die ook daadwerkelijk af is wanneer de klus is geklaard. Vanaf dat moment kunnen uw medewerkers de ontwikkelingen blijven volgen en zelf implementeren. Daar komt bij dat het gedrag van de Toezichtmedewerkers vaak goed is, maar ook beter kan. De implementatie van het digitaal Toezicht houden combineert Oskam Advies met het coachen van de medewerkers om inhoudelijk een betere Toezichthouder te worden en effectiever en efficiënter te werken.

Als u als gemeente gebruik wilt maken van deze dienst, dan kunt u per email informatie of een offerte opvragen. U kunt tevens telefonisch contact opnemen met mij per telefoon, tel. 06-16 544 210.

Voor een impressie van digitaal Toezicht verwijs ik u naar de volgende link